Klímaszerelési árak

Split klíma telepítési ár nálunk vásárolt klímaberendezés esetén

Split klíma berendezések telepítése és beüzemelése, amennyiben az elhelyezés1 faláttöréssel jár és maximum 2 méter a távolság a kültéri és a beltéri egység között, a szerelési ár nettó 35.000 Ft bruttó 44.450Ft. Abban az esetben, ha a kültéri és a beltéri egység közötti távolság meghaladja a 2 métert úgy további bruttó 5.000Ft/fm szerelési díjat számítunk fel.
Nehezen megközelíthető helyek és egyedi szerelés esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk!(állványozási munkák, magas épületek)

Kiszállási díj:

Hajdú- Bihar megye és Szabolcs- Szatmár- Bereg megye területén végzendő klímaberendezés telepítése esetén a kiszállás ingyenes. Egyéb esetekben bruttó 100 Ft/km.

Előcsövezést is vállalunk!

Építkezik, felújít vagy átalakít és még nem döntötte el milyen klímaberendezést vásárolna de szeretné az épületet előcsövezni, mi ezt is megoldjuk. Bővebb információkért hívja ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön üzenetet az info@nyiregyhazaklima.hu e-mail címre és mi választ adunk kérdéseire.
Az árak tájékoztató jellegűek, egyedi esetekben eltérhetnek. Egy helyen történő több klímaberendezés telepítése esetén kedvezményes árajánlatért vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal vagy küldjön üzenetet az info@nyiregyhazaklima.hu e-mail címre.
A klíma készülékek szerelési munkálataira 3 év garanciát vállalunk!

Split klíma telepítési ár nem nálunk vásárolt klímaberendezés esetén

Split klíma berendezések telepítése és beüzemelése, amennyiben az elhelyezés1 faláttöréssel jár és maximum 2 méter a távolság a kültéri és a beltéri egység között, a szerelési ár nettó 62.984 Ft bruttó 79.990 Ft. Abban az esetben, ha a kültéri és a beltéri egység közötti távolság meghaladja a 2 métert úgy további bruttó 5.000Ft/fm szerelési díjat számítunk fel.
Nehezen megközelíthető helyek és egyedi szerelés esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk!(állványozási munkák, magas épületek)

3,6 kW-ig 3,6 kW felett Kazettás
Klíma karbantartás:
nettó 10.000 Ft + Áfa,
bruttó 12.700 Ft
nettó 10.000 Ft + Áfa,
bruttó 12.700 Ft
nettó 10.000 Ft + Áfa,
bruttó 12.700 Ft

Karbantartási szerződés esetén 7/24 órás szervizügyeletet biztosítunk

  1. 4 órás kiszállás
  2. 24 órás kiszállás
  3. 5 napos kiszállás