,

LG P24EN Silence inverteres split klíma


 • Hűtő teljesítmény: 6,8 kW
 • Energiaosztály – hűtés: A++
 • Szoba méret: 80 – 99 m2
 • Fűtő teljesítmény: 8 kW
 • SEER: 6,2 W/W
 • SCOP: 3,9 W/W

419,100 Ft

Szoba mérete

80-99 m2

Hűtési teljesítmény

6,8 kW

Fűtési teljestmény

8 kW

E.E.R.

2,9 W/W

S.E.E.R.

6,2 W/W

COP

3,25 W/W

S.C.O.P.

3,9 W/W

Energiahatékonyság hűtés/fűtés

A++/A

Éves energiafogyasztás - hűtés

372 kWh

Éves energiafogyasztás - fűtés

1794 kWh

Beltéri hűtési zajszint (S/L/M/H)

29/35/40/45 db(A)

Beltéri mérete (szé/ma/mé)

998x330x210 mm

Beltéri súlya

11,6 kg

Kültéri zajszint

53 db(A)

Kültéri mérete (szé/ma/mé)

870x655x320 mm

Kültéri súlya

46 kg

Működési tartomány - hűtés

-10 és +48 °C között

Működési tartomány - fűtés

-15 és +24 °C között

Hűtőközeg töltet típusa

R410A

Max. megengedett csőhossz

30 m

Max. megengedett szintkülönbség

15 m

Kültéri légáramlás mértéke

50 m3/min

Garancia

3 év teljes körű garancia

Kompresszor garancia

10 év kompresszor garancia

LG P24EN Silence inverteres split klíma jellemző tulajdonságai:

 • Aktív energiaszabályzás
 • Tökéletes csend (19dB)
 • Csendes üzemmód
 • Egyszerű telepítés
 • Plasmaster szűrő
 • Micro porszűrő
 • Jet Cool gyorshűtés funkció
 • Anti-bakteriális légszűrő

LG P24EN Silence inverteres split klíma

Aktív energiaszabályzás: A  csökkentett energiafogyasztás ellenére, az aktív energiaszabályzási funkció segítségével kényelmesen élvezheti a hűs levegőt, miközben energiát takaríthat meg.
Hogyan működik?: Ha megnyomta az aktív energiaszabályozási nyomógombot, a motor maximális frekvenciája (Hz) a szabályozási energiafogyasztási szintre korlátozódik.

Normális üzemmód: 100%-os hűtés 100% energiafogyasztás mellett.
1. lépés: A 74%-os energiafogyasztás és megnövelt hűtési jóságfok mellett történő 80%-os hűtési teljesítmény eléréshez egyszer nyomja meg az “ENERGY CONTROL” gombot.
Az aktív energiaszabályzás előnyei: Az energiaszabályzási funkció segítségével szabályozhatja az energiafogyasztás szintjét az adott helyzettől függően: hűtés csupán a szükséges mértékben.
Az aktív energiaszabályzó szerepe: Az aktív energiaszabályzó funkció hatékony módja annak, hogy élvezze a hűtést, miközben energiát takarít meg. A csökkentett energiafogyasztás ellenére is élvezni tudja a hűtést.

Csendes üzemmód: A csendes üzemmód halkabb, nyugodtabb környezetet biztosít a pihenni vágyó felhasználó számára a maximális zajszint csökkentésével.
Mit jelent a “csendes üzemmód”? Csendes üzemmódban a kültéri egység zajszintje akár 3 dB-el is csökkenthető, ami csökkenti a beltéri egység zajszintjét is.

Plasmaster automatikus tisztítófunkció: A széleskörű, automatikus tisztító-funkció biztosítja a baktériumok és a penész letelepedésének megelőzését a hőcserélőn. Így teremtve kellemesebb és kényelmesebb környezetet a felhasználó számára.

Plasmaster Ionizáló Plus: A továbbfejlesztett Plasmaster ionizáló több, mint 3 millió polarizált ionja megvédi a felhasználót a csírák és vírusok különböző típusától.
Hogyan működik? A plazma az anyag négy alapvető, a gázneműhöz hasonlító halmazállapotának egyike, amikor is a részecskék egyrésze ionizálódik. A gáz melegítése ionizálhatja a molekulákat vagy atomokat (csökkentve az elektronok számát). Így plazma állapot lép fel fel, amely töltéssel rendelkező részecskéket tartalmaz: pozitív ionokat és negatív elektronokat. Az ionizáció más módon is előidézhető, mint pl. erős elektromágneses mező lézeres vagy mikrohullámú generátoros alkalmazásával, melyet a molekuláris kötések szétválása kísérhet.
Az erőteljes plazma ionizáló megvédi önt a levegőben lévő szagoktól és káros anyagoktól, mivel több mint 3 millió ionja fertőtleníti nem csak a légkondicionálón áthaladó levegőt, hanem a közelében található felületeket is a biztonságosabb, tisztább környezet érdekében.

Teljes fertőtlenítés szagmentesítéssel: Három millió polarizált iont hoz létre a Plasmaster ionizáló, melyek eltüntetik a levegőben lévő baktériumokat, vírusokat és egyéb káros anyagokat, illetve a függönyök, kanapék, szőnyegek és ruhák szobában érezhető szagát.

Plasmaster ionizátor Plus fertőtlenítő
Plasmaster ionizátor Plus fertőtlenítő

Az antibakteriális légszűrő védelem első vonala, mely elsőként fogja fel a 10 µm-nél nagyobb porszemcséket, majd eltünteti az egyéb forrásból eredő kisebb részecskéket és baktériumokat.

Könnyen nyitható: A teljes felületet fedő borítás eltávolítható, s ezáltal a légkondicionáló tisztítása könnyebbé válik.

Egyszerű tisztítás: A szűrő kialakítása lehetővé teszi az egyszerű kezelést és gyorsabb tisztítást, s ezáltal a többi szűrő élettartamát is meghosszabbítja.

3M szűrővel tökéletesített mikroporszűrő: A szűrő felületének elektrosztatikus feltöltődése összegyűjti a káros mikroszkópikus anyagokat (0,3 µm).
 
Nyitott csőszerkezet: A szűrő felületet csöves kialakítású a porfelfogó teljesítmény növelése érdekében. Alacsonyan tartva a nyomásveszteséget, a levegőmennyiség csökkentése nélkül és a hűtési hatékonyság fenntartása mellett.

Mikroszerkezetű felület: A szűrő felületének rétegzésével javítottuk a porfelfogó teljesítményt.

 Elektrosztatikus szűrő: Az elektrosztatikusságot átvezeti a szűrő felületére. Az elektrosztatikus mező növeli a porfelfogási kapacitást.

Káros mikroszkópikus anyagok eltávolítása: Az LG egyedi, csíra és allergia elleni anyaggal bevont, nagy-fluxusú, alacsony nyomásveszteséggel rendelkező 3M szűrője felfogja a mikroport és eltünteti az allergéneket, vírusokat, baktériumokat és gombákat.

 LG technológia: Az LG szabadalmaztatott fertőtlenítési/allergia elleni technológiája.

Elektrosztatikus szűrő: Az elektrosztatikusságot átvezeti a szűrő felületére. Az elektrosztatikus mező növeli a por felfogási kapacitását.

Nyitott csőszerkezet: A szűrő felülete csöves kialakítású, annak érdekében, hogy növeljük a por-felfogási teljesítményt és alacsonyan tartsuk a nyomásveszteséget, a levegőmennyiség csökkentése nélkül és a hűtési hatékonyság fenntartása mellett.

A többszörös védelmet nyújtó szűrő előnyei: Tökéletes kidolgozás: A beltéri egység kivételesen széles borítólapja elrejti a csővezetéket, így a beltéri egység megjelenése rendezett és esztétikus.

Szélesebb tér a csőhálózat számára: A csövek számára biztosított tér szélesebb, mint a versenytársak termékein, így a teljes telepítési folyamat könnyebbé válik, ugyanakkor ez a tér elrejti a rendezetlen részeket így alkotva egységes képet.

Tökéletesített szerelőlap: Az LG szerelőlapja nagyobb, a telepítési idő csökkentését szolgálja.

Eltávolítható fenéklemez:  A könnyebb telepítés és hozzáférés érdekében a fenéklemez eltávolítható.
A berendezés szétszerelése vagy pótlólagos alátámasztása nem szükséges a leszerelhető alvázburkolatnak és támasztéknak köszönhetően.

Az LG szabadalmaztatott kitámasztójának köszönhetően, a felszerelést egy személy is elvégezheti.

 

0 értékelés alapján

0.0 átlag
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első aki véleményt ír “LG P24EN Silence inverteres split klíma”

Ezt a terméket még nem értékelték.